Bine ati venit la Manufactura Roxanei si va multumim pentru interesul pe care ni-l acordati. Aici veti gasi incercarea noastra de a transpune frumusetea florilor in bijuterii lucrate din margele si alte materiale. Accesul si utilizarea acestui site, ale informatiilor, serviciilor si produselor implica acceptarea urmatorilor termeni si conditii. Prin folosirea sau plasarea unei comenzi va dati acceptul asupra conditiilor mentionate mai jos. Manufactura Roxanei isi asuma totodata dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.

Site-ul www.manufacturaroxanei.com este proprietatea BRODBIJOUX SRL, inregistrata in Craiova, nr. de inregistrare la Registrul Comertului J16/2016/2019, cod unic de identificare 41397642.

TERMENI SI CONDITII

Folosirea serviciilor oferite de magazinul online www.manufacturaroxanei.com, presupune furnizarea de catre utilizatori de date reale, certe si complete, asa cum sunt cerute in formularul de inregistrare.

In momentul inregistrarii in magazinul virtual, vi se cer anumite informatii personale, inclusiv o adresa de e-mail valida, necesara pentru autentificarea contului de utilizator.

www.manufacturaroxanei.com nu va divulga altor terti datele personale ale utilizatorilor inscrisi in magazinul online, fara acordul acestora, facand exceptie cazurile prevazute de lege.

Utilizatorul se face raspunzator de nerespectarea confidentialitatii asupra informatiilor de inscriere in magazinul virtual (in special numele de utilizator si parola) si de asemenea pentru utilizarea inregistrarii personale, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia utilizatorului. Utilizatorul este de acord sa sesizeze orice utilizare neautorizata a contului personal in magazinul online www.manufacturaroxanei.com. Pentru pagubele morale sau materiale provocate de nerespectarea prevederilor anterioare www.manufacturaroxanei.com nu se face responsabil.

www.manufacturaroxanei.com va bloca, in cazul in care va crede de cuviinta, utilizarea serviciilor magazinului online pentru anumiti utilizatori care nu respecta prevederile acestui act. www.manufacturaroxanei.com nu se face raspunzator in fata utilizatorului sau a unei terte parti in orice mod, pentru blocare si/sau stergerea contului din acest magazin online.

Accesand si utilizand magazinul online www.manufacturaroxanei.com, sunteti obligati sa respectati urmatoarele, fiind direct responsabili de actiunile realizate in cadrul magazinului online si urmarile acestora:

-sa nu folositi informatiile din acest magazin virtual in scop comercial, doar personal;

-sa nu folositi materialele de pe acest site, fara acordul scris al proprietarului;

-sa nu publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridical;

– sa nu folositi programe cu intentia de a distruge sisteme informatice sau informatii.

Fotografiile produselor sunt cu titlu de prezentare. Toate bijuteriile prezente in acest magazin online sunt fotografiate in scop comercial si sunt prezentate cu toate particularitatile lor. Insa, cu toate acestea, nu putem garanta o acuratetea de 100% pentru culorile din fotografiile de pe site. Diferentele, desi minime, pot aparea din cauza lucraturii manuale, produsele fiind unicat, chiar daca pentru realizarea lor se folosesc anumiti pasi matematici sau anumite tipare de lucru. De asemenea, in componenta bijuteriilor de pot regasi pietre naturale care prezinta imperfectiuni, deoarece www.manufacturaroxanei.com isi doreste sa lucreze cu acestea in starea lor bruta de extractie, fiind prezentate in aspectul lor natural, care le face unice iar acest lucru nu poate fi considerat un defect. 

Continutul magazinului online www.manufacturaroxanei.com, incluzand texte, imagini, soft si alte materiale, este protejat de legea dreptului de autor si este proprietatea www.manufacturaroxanei.com. Niciun material/produs de pe site-ul www.manufacturaroxanei.com nu poate fi multiplicat, utilizat partial, integral sau refacut fara permisiunea anterioara a magazinului online.

Utilizarea datelor inscrise in magazinul online www.manufacturaroxanei.com este permisa doar pentru uzul personal al utilizatorului. Distribuirea si/ sau copierea sub orice forma sau folosirea acestor materiale in scopuri comerciale este strict interzisa, aceasta intrand sub incidenta legii drepturilor de autor.

Daca produsele sunt realizate exclusiv la comanda, conform specificatiilor clientului, comanda poate dura, in functie de complexitatea acestora, pana la 30 zile, iar plata produselor se realizeaza in mod integral, la plasarea comenzii.

GARANTIA SI CALITATE A PRODUSELOR

BRODBIJOUX ofera garantie pentru produsele realizate, aceasta reprezentand o dovada a achizitionarii de bijuterii si accesorii deosebite, de valoare si de calitate. Toate produsele sunt lucrate manual, cu grija si o deosebita atentie la detalii, pentru a crea un accesoriu de calitate cu un design unic.

Garantia produsului este de 30 de zile de la data achizitiei, pentru defecte de productie descoperite ulterior si demonstrabile prin expertiza, neimputabile consumatorului.

Pe parcursul garantiei, produsele achizitionate beneficiaza de reparatie gratuita sau înlocuire, NUMAI în conditiile respectarii regulilor de purtare si întretinere, enumerate mai jos.

Garanţia acoperă defectele apărute în urma unei utilizări corespunzătoare a produsului şi NU se aplică pentru:

*produse ce au intrat în contact cu apa sau diverse substanţe chimice, spray-uri, creme cosmetice, parfumuri;

*purtarea în timpul somnului;

*expunerea îndelungată la soare, temperaturi ridicate sau umiditatea crescută;

*folosirea necorespunzătoare de închidere şi deschidere a colierelor, brăţărilor şi cerceilor;

*produse depozitate necorespunzător sau zgâriate cu obiecte corozive;

*produse care au fost supuse unor lovituri intentionate;

*produsele care au suferit modificari sau orice ajustari de catre dumnevoastra sau alte persoane in afara de persoana care se ocupa de crearea lor in atelierul BRODBIJOUX.

Reguli de purtare si intretinere a bijuteriilor si accesoriilor BRODBIJOUX:

*Produsele nu trebuie sa intre în contact cu apa sau diverse substante chimice;

*Puneti-va bijuteriile numai dupa ce v-ati facut toaleta corporala si v-ati imbracat, deoarece materialele din care sunt confectionate pot fi deteriorate de reactii chimice datorate parfumului, cremelor de corp sau altor produse de întretinere. Nu uitati, nu dati cu parfum pe bijuterie!

*Nu expuneti bijuteriile la soare o perioada îndelungata. Sunt de evitat, de asemenea, temperaturile ridicate, precum si conditiile de umiditate crescuta;

*Nu purtati produsele in timpul somnului, sau cand faceti efort fizic sau activitati casnice:

*Depozitati bijuteriile corespunzator, preferabil in cutii inchise, in locuri uscate;

*Bijuteriile in componenta carora se regasesc flori lucrate in relief, nu se vor apasa, aplatiza sau indoi in alta directie decat in care acestea sunt lucrate;

*Pentru ingrijirea bijuteriilor si pastrarea stralucirii acestora va recomandam sa utilizati o carpa moale, speciala pentru curatarea acestora si in nici un caz nu utilizati solventi sau substante chimice. NU frecati! De asemenea, nu folositi parfumuri sau spray fixativ in vecinatatea bijuteriilor;

*Nu incercati sa modificati produsele aplicand alte accesorii, substante pe suprafata lor.

Nu lăsați bijuteriile la indemâna copiilor mici!

In perioada de garantie, precum si in afara acesteia www.manufacturaroxanei.com nu isi asuma responsabilitatea pentru problemele ce pot aparea datorita factorilor de natura mecanica, a nerespectari indicatiilor prevazute in regulie de purtare si întretinere si nici pentru reparatiile executate in alt loc decat in atelierul nostru.

Produsele care nu prezinta un defect de garantie sau al carui defect a fost reclamat dupa perioada garantiei vor fi reparate, in masura posibilitatilor, plata reparatiei fiind suportata de cumparator. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne trimiteti mail la adresa office@manufacturaroxanei.com.

Pentru returul produselor care pot beneficia de garantie urmati pasii specificati la capitolul Retur.

LIVRAREA

Livrarea produselor se poate face in Romania sau zona U.E.

Timpul de livrare, in Romania, este 1-5 zile lucratoare de la data achizitionarii produsului.

Costul livrarii in Romania este de 19 lei, pentru comenzile expediate prin firma de curierat Cargus si 17 lei prin serviciul de Posta Romana. Tarifele se aplica pentru localitatile din aria de acoperire Cargus, in afara acestora, costurile difera, iar taxa de transport plus km exteriori aferenti vor fi achitate de catre cumparator.

Coletele externe vor fi expediate exclusiv cu serviciul de Posta Romana si valoarea transportului variaza, in functie de tara de destinatie.

Livrarea este GRATUITA pentru comenzile ce depasesc 400 lei.

Va rugam sa verificati, la livrare, conformitatea coletului, daca acesta este deteriorat, va rugam sa semnalati orice lipsa a conformitatii in scris, firmei de curierat si sa ne anuntati. Daca produsul primit este deteriorat, se recomanda returnarea lui in starea initiala, fara a-l utiliza.

POLITICA DE RETURNARE

Aveți dreptul de a anula și returna comanda în termen de 14 zile, indiferent de motiv și fără nicio justificare.

Acceptam numai produse care sunt in starea si ambalajul lor originale, nu sunt uzate, deteriorate si cu TOATE accesoriile primite, dupa caz (cutie, saculet sau punga personalizata, mesaj, etc.), rezervandu-ne dreptul de a refuza primirea acestora daca nu sunt indeplinite cele de mai sus.

DACA RETURNATI UN PRODUS, SE PRESUPUNE CA NU L-ATI FOLOSIT, DREPT URMARE NICI ACCESORIILE NU TREBUIE SA LIPSEASCA DIN COLETUL RETUR.

Toate costurile de transport pentru returul produselor vor fi suportate de client.

Nu acceptam retururi prin Posta Romana. Nu ne vom asuma responsabilitatea pentru rambursare sau compensare in cazul in care coletul de retur este pierdut, furat sau administrat gresit. Produsele sunt responsabilitatea clientului din momentul livrarii si pana la primirea coletului returnat de catre noi.

Bunurile trebuie returnate intr-un singur transport.

Produsele lucrate la comanda, in mod expres si la specificatiile clientului, NU pot fi returnate!

Pentru a returna un produs va rugam sa ne contactati telefonic la numarul +40720018111, intre orele 12.00-16.00, L-V, sau sa ne trimiteti un e-mail la office@manufacturaroxanei.com cu subiectul “Retur”, mentionand numele dvs. complet, numarul de telefon, detalii despre produs si factura precum si numarul contului bancar in cazul in care banii ar trebui rambursati.

O data ce produsul ne revine nefolosit, nedeteriorat, in ambalajul original, avand toate accesoriile, va fi expertizat daca corespunde starii initiale, iar daca se constata faptul ca toate conditiile de mai sus sunt indeplinite, va fi returnat in contul bancar specificat, numai costul produsului, fara taxele de transport(expeditie, retur, etc.), in termen de 14 zile lucratoare de la primirea acestuia de catre noi.

Va rugam sa tineti cont ca daca au existat taxe de transport, aceastea nu vor fi restituite, iar taxele pentru retur sunt suportate de catre cumparator.