Povestea noastră

In atelierul Manufactura Roxanei, florile sunt la rang de regine. Si pentru ca acestea sunt atat de apreciate pentru tot ceea ce reprezinta, m-am gandit sa creez bijuterii, altfel decat s-ar astepta vreodata cineva sa gaseasca si sa poarte.

Margelele le-am descoperit intr-un concediu in Praga, intr-un magazin manufacturier din centrul istoric unde, intr-o incapere mare si luminoasa, am gasit cateva sute de nuante de margele expuse in boluri de sticla, din care m-am servit cu o lingura de lemn. Aceea a fost clipa in care Manufactura Roxanei a luat nastere. Restul este doar multa rabdare, munca, pasiune pentru detalii, iubire pentru flori si povestea din spatele fiecarei bijuterii.

O bijuterie lucrata manual in atelierul Manufactura Roxanei poate insemna o  poveste despre o floare pe care ai primit-o, o piatra semipretioasa care vorbeste de la sine despre ceea ce esti si crezi, amintirea cadoului pe care ti l-ai permis din primul tau salariu si nu in ultimul rand poate insemna viata, fiind lucrata cu mainile dibace si sufletul plin de culoare si vise al unui manufacturier de povesti!

Bijuteriile sunt realizate din margele preciosa, produse de cel mai mare producător mondial de sticlă, care de zeci de ani aduce noi idei fabricării sticlei pentru a combina culorile și componentele de cristal sau sticlă, meșteșugul lor fiind admirat de oameni din peste 140 de țări din întreaga lume.

Cu o experienta de aproape 10 ani brandul Manufactura Roxanei lucreaza bijuterii cu care va veti simti asortate si admirate zi de zi!